Počitnice z Liso

KDO SMO?

Smo trije bratje, ki smo se odločili, da po svojem lepem otroštvu v Sloveniji in mnogih spominov iz polentnih ter zimskih taborov katere smo obiskali, ustvarimo svoj zabavni poučni program za malčke. 

Naša ekipa

Lisa

21 let

 

Od majhnih nog sem bila velika ljubiteljica športa. Tekom otrštva in najstniških let sem trenirala in tekmovala v atletiki v vseh atletskih disciplinah, kjer sem dosegala izvrstne rezultate. S 14 leti sem se selila v Španijo, kjer sem začela trenirati in tekmovati tudi v odbojki in odbojki na mivki. V Madridu sem končala mednarodno splošno gimnazijo (International Baccalaureate), kjer sem učvrstila svoje znanje angleškega jezika. Prav tako sem se naučila tekoče govoriti špansko. 

Že dve leti se ukvarjam z učenjem Španščine in Angleščine otrok in odraslih in inštrukcije. Ker obožujem delo z otroci, se med poletjem ukvarjam z varstvom otrok in delom na poletnih taborih. 

Trenutno se nahajam na Erasmus izmenjavi na Finskem, kjer zaključujem študij in pridobivam nove mednarodne izkušnje. Rada smučam, plavam, in sem se pripravljena soočiti z katerimi koli športnimi izzivi. Imam končano glasbeno šolo in poučujem klavir. 

 

Tin

23 let

 

Student 5 letnika medicine. Vsestranski športnik, nogomet, plavanje, pohodništvo, gorski tek.
Tekoče govorim španski angleški, nemški in hrvaški jezik.
Bil sem tudi državni prvak v debatnem tekmovanju.
Imam končano glasbeno šolo, harmonika. Sem imetnik licence reševalca iz vode.
Imam izkušnje z delom z otroci ter vodenjem taborjev.

19 let

 

Dijak slovenske gimnazije v Celovcu. Tekoče govorim španski, angleški, nemški in hrvaški jezik. 
Vsestranski športnik, treniram nogomet. 

Končana glasbena šola, klavir. 
Izkušnje moderatorja na plavalnem tečaju.

Filip